Gastenboek


Commentaren: 14
 • #14

  Fravano (zondag, 19 februari 2017 19:39)

  Ongelooflijk knappe, scherpe en inspirerende foto's. Elk detail is heel verfijnd in beeld gebracht. Net of je er met je neus boven staat. Perfectie bestaat niet zeggen ze, maar hier is niets minder waar. Doe zo voort ! Proficiat en hoedje af !!! Groetjes van collega-cachers

 • #13

  Marcus Zinet (vrijdag, 04 november 2016 19:05)

  Prachtig werk Paula***

 • #12

  Jan Kalis (Fb) Nederlandse weergroep (dinsdag, 13 september 2016 19:39)

  Hoi Paula wat een prachtige foto, s maak jij. Je hebt er echt oog voor en ook nog is zeer leerzaam zal deze Website regelmatig benoemen in de Fb Weergroep zodat nog meer mensen je weten te vinden! Ga zo door ! Jan :-)

 • #11

  Johan (maandag, 11 juli 2016 11:11)

  Ha die Paula,
  Als trouwe volger op Twitter je site nog eens doorlopen; een feest om hier te komen. Meid, jij maakt ècht geweldige foto's. Dit heb je of dat heb je niet; dat kun je niet leren. Je foto's zijn altijd heel inspirerend en leerzaam. Ik doe hier altijd wel nieuwe ideeën op dus kom zeker snel weer gauw terug. Het leven is mooi in ons Brabantse land.
  Groetjes,
  Johan
  ( Leenderbos Natuurlijk )

 • #10

  Jan van Bruggen (maandag, 06 juni 2016 06:45)

  Hallo Laura,
  Ik ben via twitter op jouw website gekomen en heb al je foto's bekeken.
  Het zijn schitterende resultaten waarin je passie voor de natuur goed zichtbaar is.
  Ga zo door en heb je website in me favoriete opgeslagen want is zeker de moeite waard om vaker te komen bezoeken. Fijne dag..

  Groetjes, jan..

 • #9

  Ruud (dinsdag, 24 mei 2016 17:27)

  Wat een mooie site en prachtige foto's. Top! Groet Ruud

 • #8

  Willem Cornelissen (donderdag, 28 januari 2016 12:30)

  Hallo Paula,Ik heb weer een bezoekje gebracht op je mooie website maar je was niet thuis. Daarom laat ik dit berichtje achter. hi hi Wat een prachtige foto`s maak je toch. Het was weer een genot om naar te kijken. Kom gauw weer eens langs. Hartelijke groet Willem. :-)

 • #7

  Harm (maandag, 23 november 2015 10:16)

  De natuur dichtbij, een erg toepasselijke naam voor je prachtige foto's waarmee je mij iedere keer weer doet verbazen. De wereld is zo mooi en om dat vast te leggen heb je een talent nodig zoals jou Paula.Jou mooie foto's doen even die andere vreselijke wereld vergeten.

  lieve groet Harm

 • #6

  Ton (maandag, 16 november 2015 12:49)

  Hey Paula, Pas heb ik een boek gelezen met de titel : Ër zijn vele hemels boven de zevende". Op jouw website komt deze titel tot leven en worden enkele van die hemelen vissueel aan ons voorgesteld. Bij een bezoekje aan je website wanen bezoekers zich even in zo'n zevende hemel bij het zien van zoveel moois wat de natuur ons te bieden heeft. Bovendien zijn de foto'stuk voor stuk van een buitenaardse kwaliteit en door de grote variatie blijft het een genot om te kijken en regelmatig bij een van je hemelpoorten aan te kloppen. Dank je wel.

  Ton

 • #5

  Willem Cornelissen (zondag, 15 november 2015 16:48)

  Hallo Paula,
  Wat een mooie website heb je weer.
  Heb genoten van je mooie foto's altijd weer een feest.
  Hoop echt dat er meer foto's komen daar twijfel ik geen moment aan.
  Paula,ga zo door ik vindt je TOP.
  Hartelijke groet, Willem. :-)

 • #4

  Loek Jansen (zondag, 15 november 2015 14:12)

  Yes, zoals gewoonlijk zijn je foto's super. Kan haast niet anders met de passie waarmee jij de natuur benaderd. Ik blijf je volgen.. Groeten Loek Jansen

 • #3

  Harm Muis (zondag, 15 november 2015 11:46)

  Prachtig mooie website Paula! We volgen elkaar op Twitter en zal af en toe ook hier op je website komen kijken naar je geweldig mooie foto's. Blijf maar lekker struinen door de natuur en laat ons maar genieten van dat kleine mooie wat je zo mooi in beeld kan brengen.

  groetjes Harm

 • #2

  Marianne. (zondag, 15 november 2015 11:30)

  Je wordt elk jaar weer verrast.

 • #1

  Marianne Walhout (zondag, 15 november 2015 11:28)

  Mooie site. Proficiat. Juist om de verschillende jaargetijden houd ik zo van ons landje. Je wordt elk jaar weer verrassen